Myyntipaikat

Myyntipöydän vuokraus Amandan Aarteet –kirpputorilla:

myyntipaikat1-62

  • Myyntipaikkavaraukset ja tiedustelut paikan päällä, puhelimitse 040-570 6600 tai sähköpostilla info@amandanaarteet.fi tai amandanaarteet@gmail.com
  • Myyntipaikan vuokra maksetaan etukäteen paikkaa varattaessa tai viimeistään tavaroita tuotaessa. Voit maksaa joko käteisellä tai pankki- / luottokortilla. Sähköpostilla paikkaa varattaessa vuokra voidaan maksaa myös suoraan kirpputorin tilille.
  • Myyntipaikkoja on neljä erikokoista vaihtoehtoa. Viikkovuokra ( 6 myyntipäivää ) 25€ / myyntipaikat, jossa hyllyt ja vaaterekki tai samankokoinen paikka pelkillä hyllyillä. Myyntiruutu on tarkoitettu isommille myytäville tavaroille, esim. huonekalut ja rattaat, paikka sisältää myös hyllyn muille tavaroille. 15€ / 6 myyntipäivää. Amandan Aarteet hyllyköstä edullinen myyntilokero vain 5€ / 6 myyntipäivää!
  • Myyntijakson voit aloittaa minä aukiolopäivänä tahansa. Myyntipaikkaasi voit alkaa täyttää myyntijakson ensimmäisenä päivänä (tai edellisenä päivänä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa). Ilmoitathan kassalle ennenkuin alat täyttää myyntipaikkaa.
  • Myyntipaikan tyhjentäminen on aloitettava viimeisenä myyntipäivänä viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa ja paikan on oltava täysin tyhjä 1/2 tuntia ennen sulkemisaikaa, jotta seuraava myyjä pääsee tuomaan tavaroitaan. Aloitathan siis ajoissa tyhjennyksen! Ilmoita kassalle ennenkuin alat tyhjentää paikkaasi!
  • Useamman viikon myyntijaksossa vuokranmaksu kerran viikossa. Mikäli vuokranmaksua ei ole hoidettu myyntiviikon aikana, tyhjennämme pöydän ja perimme tyhjennyksestä 10€ maksun ja tavaroiden säilyttämisestä perimme 5€/päivä. Säilytämme tuotteita kuukauden, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi! Tyhjennys- ja säilytyskulut perimme mahdollisesta tilityssummasta. Jos haluat peruuttaa useamman viikon varauksesi, niin tee se viimeistään 4 päivää ennen senhetkisen myyntiviikon loppua, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavalle myyjälle. Ellei näin toimita, perimme maksun myös seuraavalta varatulta viikolta.
  • Tyhjentämättömistä pöydistä perimme tyhjennyskulut, kuten yllä mainittu, tyhjennys 10€, säilytys 5€/päivältä. Voit myös lahjoittaa myymättömät tuotteet kirpputorille, kunhan siitä sovitaan etukäteen.
  • Ei ollenkaan käteistilityksiä! Tilitykset tehdään suoraan myyjän ilmoittamalle tilille neljän arkipäivän kuluessa myyntijakson päättymisestä. Tilinumero ilmoitetaan etukäteen varausta tehtäessä tai viimeistään tavaroita myyntipaikalle tuotaessa. Hintalappuja säilytetään viikko myyntijakson päättymisestä. Emme palauta hintalappuja.
  • Amandan Aarteet -kirpputorilla on myös näyteikkuna, joten halutessasi saatat saada senhetkiseen teemaan sopivat tavarasi myös näyteikkunaan parhaimmalle paikalle myyntiin. Amandan Aarteet valitsee sopivat tuotteet ja asettelee ne paikalleen näyteikkunaan. Tuotteita ja teemaa saatetaan mainostaa myös facebook -sivulla ja täällä nettisivuilla. Tulevia teemoja saattavat olla mm. maalaisromanttinen, retro, lapset ja joulu. Näyteikkunapaikkoja ei voi erikseen vuokrata.

Tarjolla on kysynnän mukaan myös muutama vuokrapöytä, johon voit tulla itse myymään tavaroitasi päivän ajaksi. Vuokrahintaan kuuluu pöytä ja vaaterekki ( ja kuppi kahvia / teetä ). Hinta on 10€ päivältä. Kesäisin on mahdollista siirtää tämä myyntipaikka myös ulos katoksen alle suojaan.

 

Siirry sivun alkuun

AUKIOLOT: TI-PE klo.10.30-16.45 ja LA klo.10-13.45 (su-ma suljettu)

Myyntipaikkojen viikkohinnat: 5€, 15€, 20€ ja 25€, VARAA PIAN!

PERÄKONTTIKIRPPIS SUNNUNTAINA 4.8.2024 klo.10-13, ei ennakkoilmoittautumista..

Myyntipaikkamaksu 5€ maksetaan paikanpäällä. Ei paikkavarauksia, vaan myyntipaikat täytetään tulojärjestyksessä!